Gym

De kinderen van groep 1 en 2 gymmen en spelen in het speellokaal op school. Ze gymmen in ondergoed, eventueel met gymschoentjes (dit is echter niet verplicht) Midden- en bovenbouw gymmen de Staver. (Ca. 15 minuten lopen van school). De kinderen kunnen het beste gymmen in een sportbroekje en een shirtje of een gympakje. Gymschoenen met rubber-zolen zijn verplicht (dit in verband met voetwratten). Het zou fijn zijn als u de gymspullen meegeeft in een stoffen tas (dus geen plastic tas). In de week voor de vakanties kan de gymtas mee naar huis worden genomen, de kleding kan dan worden gewassen.

Gymtijden per groep:

Groep 3   : Donderdag van 13.45 tot 14.30 uur.
Groep 4   : Donderdagdag van 12.15 tot 13.45 uur.
Groep 5/6: Woensdag van 8.30 tot 09.45 uur.
Groep 6/7: Woensdag van 9.45 tot 11.00 uur.
Groep 8   : Woensdag van 11.00 tot 12.15 uur.

Weeksluiting

Elke groep bereidt één keer per zes weken een weeksluiting voor, die ongeveer vijftien minuten duurt en wordt bijgewoond door alle leerlingen in de gemeenschapsruimte. De inhoud kan bepaald worden door iets waar de kinderen mee bezig zijn geweest, of iets dat speciaal is voorbereid. Dit kan
gaan om een tentoonstelling, voordracht, taalexpressie, muziek, toneel, bewegingsonderwijs, pantomime, creatief spel enz. De weeksluiting vindt elke vrijdag aan het einde van de schooldag plaats. In de maanden maart en april zijn de weeksluitingen openbaar. Ouders, grootouders en andere belangstellenden worden daar voor uitgenodigd.

Overige activiteiten

Natuurlijk wordt op school ook het Sinterklaasfeest, Kerstfeest en de verjaardagen gevierd. Elk jaar is er een schoolreis/schoolkamp en zijn er excursies.

Inloggen